27-11-11.

Första gången jag pratade med dig har jag gått runt och hoppats, väntat och gråtit. Men du är inte värd mina tårar längre.

Fakekonton,

Är ni helt fucking seriösa.. jag börjar bli jävligt trött på alla jävla fakekonton. Är ni verkligen så jävla fega så ni skapar en "falsk identitet" och tar andras bilder.. Ni försöker trycka ner folk och förstöra deras förhållanden..Jag är verkligen inte på humör. Ni inser inte hur fucking patetiska ni är. Jag ska söka upp varenda än av er. De är fan synd om er.  Fuck u fittungar.

Jag känner inte kärlek längre men jag känner saknad, ett stort tomt hål det är dig som jag saknar.

.

Azum'

Så jävla azum dag idag, efter skolan drog jag, linnea, felicia, lucas, jacob och viktor t felicias place. Vi kollade på 2012, jag är typ värsta mobboftet för jag hade inte sätt den innan :$ Hahah men senare drog vi t bäverdalen och körde lite fotboll o chillade o så. ehh nu är jag hemma och har käkat och så, ska typ.. inte göra nånting, kolla p tv typ xd
-

Dag 6 - Bild/bilder på dig och din bästavän/bästavänner



bloppis del 2. Allt ska bort! Kommentera eller skriv på fb.

GUL TUBTOPP SÅLD!

Dag 5 - En nytagen bild på dig


Okey,

Jag är verkligen as lack.. först min telefon och nu min plattång.. fml. Men sånt händer.. köpte ändå den för 99 spänn.. xd Hahah men idag så har de varit idrott? typ de ända speciella och imorrn ska vi praoa, haha men jag ska t mammas jobb så de är inget speciellt, bara att klara ska me! :) Men aja, ska fixa bloppis nurå, ♥

Dag 4 - 3 bloggar du läser

  1. http://fhtn.blogg.se/
  2. http://vinsasliv.blogg.se/
  3. http://mirandaisabelle.devote.se/

Mölle!

Tjena "bloggen". Hahah nej men tja alla läsare! Igår åkte jag t mölle med felicia, linnea, lucas, jacob, och viktor, Vi bombade bilder med felicias kamera så får tigga bilder av henne i kväll. Slaggade hos henne men drog för vi ska få gäster typ nuuu.. så måste fixa mig o så!

Bajs

Alltid lika mogen, nej men hatar min mobil för går runt med en jävla nokia! hahahaha äkta mobboffer..
Imorrn äre någon skolsak, så hela fucking 5 o 6 ska upp t storvreten. Kuligt, oooooooch nu kom jag på att jag inte har någon matsäck. lyyckat! Nej men bloggar mer imorrn, börjar tidigt imorrn eller ja.. en halvtimme innan alla andra, men ändåå.. :$
582396_452361024793456_344847015544858_1631960_1073548991_n_large

Dag 3 - 10 sanningar om dig själv

  1. Jag är inte stolt över mitt utseende.
  2. Jag har gått upp 12 kg,
  3. Kärlek är kaoz
  4. Jag är kär,
  5. Jag hatar mitt liv, min mobil funkar inte och jag kommer inte få någon ny.
  6. Jag har mat problem, inte ätstörningar.
  7. Jag jämför mig alltid med min bästavän..något jag inte borde göra efter som hon är 100 gånger bättre, finare, snällare än mig på alla sätt..
  8. Jag börjar gråta av låten Adore you- Lil Rain
  9. Jag va överdrivet tjock när jag va liten så jag svälte mig själv för jag ville va som alla andra.
  10. Jag saknar min bror..

Världens finaste människor, älskar er! ♥


Fml.

Jag hatar mitt jävla fucking liv. Tappade mobilen när jag spela fotboll i skolan.. den har aldrig gått sönder har seriöst misshandlat min mobil och inte fått en ända repa.. men självklart så gick den sönder nu.. fuck samsung, toutchen funkar inte. Ingenting funkar och kommer inte få en ny heller.. kommer få använda mammas gammla nokia. fml.

Så jävla fina.

Atctb_zcaaatnun_largeTumblr_m4e5gfhar11rv5nrio1_500_largeTumblr_m4b1nbymks1qbwk6vo1_500_large554814_315226478556975_198621680217456_743679_1087941398_n_large

Gilla om du hatar otrohet,

I,ve a gilla knapp på varje inlägg! ↓

Trääning,

Idag va de typ en asjobbig träning eller så har jag bara dålig kondis, men de va sjuktkul! :$ Vanlig skoldag, har typ inte hänt något som vanligt xd  Ska försöka videoblogga nån gång i veckan.. ahahha vi får se.. xd Jag skulle gå på toa idag, och så tappade jag mobilen i handfatet först så brydde jag mig inte men sen kom jag på att vi har automatisk kran sak.. så min mobil är helt fuckt up! Lyckaaat! Men iaf imorrn ska jag typ göra inget, haha finns typ inget att blogga om men aja, see u lateer alligator! :)
-

Bloppis!

Vitt linne med donuts/munkar, Sytt själv Storlek XS-S, 30:- SÅLD
Aprikos färgad T-shirt Från F&F Storlek S 30:-
"Have fun Move on" T-shirt Från Lindex Sorlek 158-164/XS-S. 40 :-
Grå T-shirt Från Link Storlek SX. 30:- SÅLD
Orange T-shirt Från Cubus Storlek S. 30:-
Lila blå Tunika Från F&F Storlek S, ganska lång. 40:-
Blå Kofta/Tjocktröja Från något ställe i Jönköpning Storlek S 40: SÅLD
Asfin Rosa Kofta/Tjocktröja Från H&M Storlek 36. 50:- SÅLD
Blått leopard linne Från Lindex Storlek 158-164/XS-S. 30:- SÅLD
Randigt Linne/Tunika Från Tracy Strolek M. 30:-
Svart linne Från JC Storlek S. 40:- SÅLD
Bikini överdel helt oanvänt Från new yorker, Storlek 34. 30:-
eller underdel+överdel för 50:-
Bikini underdel från newyorker Storlek M men är som en S, Helt oanvänd. 30:-
eller underdel+överdel för 50:-

Skriv på Facebook eller kommentera inlägget, tar alltid den som budar högst pris på plaggen!

Bilder från igår,


Dag 2 - Bild på dig för tre år sedan

HAHAHAHAHAHHA DÖDA MIG.. NEJ JAG VA INTE FIN NÄR JAG VA MINDRE.. JAG FATTAR INTE ENS ATT JAG HADE VÄNNER.. HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAH

Next Centralen

Felicia kom igår runt kl 22 vi satt och spelade o skypade t runt kl 02, sen vaknade vi typ vid kl 11 och käkade o så och nu sitter vi på tåget t centralen, vi va sååååå hääär fucking nära på att missa tåget.. meen vi han! Vi ska typ dra t kulturhuset felicias farbror jobbar som vackt där, fett sooft ! :)) Lägger upp bilder senare !

True shit,


Dag 1 - Text om ditt syskon + bild på dig och ditt/dina syskon

-Han till höger-
Vi är inte lika någonstans. Du kan va helt sjuk i huvudet, jag kan hata dig, jag har slagit dig, Men jag älskar dig ändå. Du finns alltid där för mig i alla lägen. Det betyder sjukt mkt att ha en bror som dig. Jag älskar dig!

.

Couple-love-married-marry-quote-text-favim.com-55435_large

Jag ryser när jag hör ditt namn, de bara är så.


Fucking azum !

Har haft en fucking azum helg med bästavän och många andra! I onsdags så slaggade jag hos felicia sen på trosdagen så drog vi t grönan,vi mötte alicia på bussen så hon hängde med oss på grönan och så mötte vi Erika/ika och Nikolas, Nike/niklas och harry där, vi sprang runt som värsta freaken.. hahahah och sen typ runt 22-23 så kom pappa och hämtade oss vid plattan/åhlens. O sen så slaggade felicia och Ika hos mig.. seeen  på fredagen så drog vi t centrum och mötte emilia och valentina där. Vi typ hängde där lite sen tog vi busse t mig, och va där och sen drog vi t felicia och sen slaggade jag där.. och så vare värsta dep mode och fucking grät på kvällen och både felicia och pontus tröstade mig.. hur jävla gulliga får man vara? Inte bara sötaste paret utan åxå snällaste! Skämms lite, men pontus är min bror, såå.. Men idag så hare typ inte hänt ngt speciellt, drog bara ner t ica och flummade lite med felicia.. och så käkade jag midda hos brorsan! :)
-
174 dagar sen jag snackade med dig första gången, jag älskar dig..är du helt jävla fucking blind?

Kärlek till Grönalund ! ♥


30 Days in pictures

Dag 1 - Text om ditt syskon + bild på dig och ditt/dina syskon
Dag 2 - Bild på dig för tre år sedan
Dag 3 - 10 sanningar om dig själv
Dag 4 - 3 bloggar du läser
Dag 5 - En nytagen bild på dig
Dag 6 - Bild/bilder på dig och din bästavän/bästavänner
Dag 7 - En bild på min handstil

Dag 8 - Min favoriträtt 
Dag 9 - Din outfit idag
Dag 10 - En kändis förebild
Dag 11 - Din/dina sportidol
Dag 12 - Min favoritlåt just nu
Dag 13 - Vad tycker du om din klass?
Dag 14 - En bild på din favoritsak
Dag 15 - En bild på din mobil
Dag 16 - Din favorit affär
Dag 17 - En barndoms vän (evt. bild)
Dag 18 - Berätta om dig själv
Dag 19 - Bild på det du köpte senast
Dag 20 - Min dator
Dag 21 - Din profilbild på facebook
Dag 22 - Berätta om ditt utseende
Dag 23 - Berätta med text och bilder om din familj
Dag 24 - Gamla bilder på dig
Dag 25 - Något du måste göra innan du dör
Dag 26 - Något du är rädd för och varför
Dag 27 - Hit vill jag resa
Dag 28 - Din första resa
Dag 29 - Ditt största intresse
Dag 30 - Beskriv nummer 3, 11 och 18 i din kontakt lista på mobilen


Omfg kill me,

Hahaha idag har jag varit singel i 194 dagar, pft vadå forever alone? :') Hahah efter skolan drog jag och några andra t robbans och köpte kebab pizza med vitlökssås, Kääärlek! Seeen drog jag t stina och chillade lite, va heeelt jävla sluut! Sen droog jag t felicia och käkade, och nu så typ skypar vi! Haha kommer bli bääästa helgen ever med dom bästa människorna!
-

Trodde du var annorlunda men du är som alla andra, dra åt helvette.

.

Welcome


Älskar folk som bus ringer!

Haha, satt me Klara i köket och helt random ringer någon på hemligt nmr, trode de va pappa för han har typ de.. meen de va typ några killar.. haha så jävla omoget, skaffa er liv. Men ändå jävligt kul att snacka med dom.. ahahha jag orkar inte, ni tycker säkert att jag är dum i huvudet eller något ! xd Men iallafall, skulle igentligen dragit till slussen med några andra för att se 1D men dom slutade typ 20 minuter tidigare så dom hade dragit.. sweet. Så jag och klara drog hem till mig och typ tjockade oss, sen drog jag på träning.. o a, nu sitter jag här.. eller i min säng, om de va nödvänidigt att veta? xd
-

Linnea Hissar och Dissar!

Dagens hiss är filmen Hunger games, så jävla bra film så det inte finns ska fan gifta mig med den ! 
Dagens diss är alla jävla fake konton? Seriöst skaffa ett fucking liv, ni visar bara hur jävla omogna ni är  haha tycker synd om er!

Tjena bacon varför ligger du där och fräser?

okeej.. de råkarde bli så att jag tröttnade på min gammla blogg http://nodreams.blogg.se/ Så ja gjorde mer ett blogg namn jag kan "satsa" på eller vad man ska säga ? xd Hahah men iaf för er som är nya så är jag en tjej som är född 1999-08-11 och går i Kassmyraskolan.. inte direkt drömmskolan.. haha men börjar i broängen MM (musik&media) efter sommarlovet. Hahaha känner att jag bombar med helt onödig fakta hääär.. men aja resten får ni väl reda på efter som.. :$
-

RSS 2.0