Sämst,

Hahaha jag är seriöst sämst på att blogga.. men har typ inget att blogga om :$ Idag har iaf jag och felicia varit hemma, och typ chillat, de typ regnade och haglade hela dagen. För typ en timme sen fick jag reda på att det blir spanien med felicias familj i 3 veckor nästa sommar, hur azum är inte de ?! Hahah tagga utomlands me bästavän, untz untz! Haha synd bara att de är dom veckorna sports camp är så vi missar de, surt som fan.. men spanien är bättre fyfan! :') och bara för att jag är så jävla azum bakade jag och gjorde pannkakor till felicia :') Men aja ska fixa designen nu,.. de behövs..
 
bjuder på cp bild, 

.

Ek is lief vir jou, Te dua, Ana behibak, Yes kez guh seerem, Ami tomake valobashi, Nere maitea, Aami tomaake bhaalo baashi, Qanta munani, Volim te, Eu te amo, Obicham te, Chit pa te, Jeg elsker dig, Ma armastan sind, Ewedihalew, Tora dost daram, Mahal ka ta, Mina rakastan sinua, Je t'aime, S'ayapo, Asavakit, Aloha wau ia oi, Ani ohevet otcha, Mai tumase pyar karati hun, Ik hou van jou, Saya cinta padamu, Taim i' ngra leat, Eg elska thig, Ti amo, Aishiteru, Soro lahn nhee ah, Wo ai ni, Dangsinul saranghee yo, Ja te volim, Ez te hezdikhem, Te amo, Bahibak, Es tevi milu, Tave myliu, Te ljubam, Saya cintakan kamu, Kanbhik, Jeg elsker deg, Doo-set daaram, Kocham cie, Eu amo te, Main tainu pyar karna, Te ubesc, Ja tebja ljublju, Ono korekhmalokh, Ua Here Vau Ia Oe, Chan raak ther, Miluji te, Ich liebe dich, Ya tebe kokhayu, Szeretlek, Em ye^u anh, Main tumse muhabbat karta hoon, I love you, Jag älskar dig.

Älskar er mina fina! ♥

Bästa dagen fan, först så drar man o träffar bästavän med pontus och edvin, men jag och felicia va tvungna att dra runt 18 till min brorsa och käka, efter de drog vi ut igen till först filmkedjan sen broängen med viktor och lucas soch total flummade ! Hahah bästa! Men iaf felicia is in the house, och ska slagga här så a ska vara social! :) 

- Jobbar på ny design -

 

Nåttarö med bästavän

Yes, igår drog jag och felicia med mina päron till nåttarö, vi tog båten från nynäshamn typ efter 8 och sen tog de en halvtimme dit, haha men vi va så jävla trötta så vi somnade, de kändes typ som 5 minuter xd Sen så drog vi till någon strand där och solade och badade i typ 5 timmar om inte mer ! Så jävla azum! Sen efter de drog vi till felicias föräldrars kompisar och slaggade där och dom hade en bubbelpool och typ nån vedtunna tror jag de heter så vi  badade från typ 7 till typ 00, och så grillade vi osv, så jävla skönt, sen idag så åkte vi hem efter lunch sen har jag varit hemma och chillat och så :) 
-

Snabbinlägg

Nu blire utgång med felisson och möta några andra :))) fuuck yeah.. haha fråga inte varför jag gjorde ett inlägg för att skriva de.. :$$$$

cp

Hahaha nej men kännde att blogg.se cpade lite.. hahahha 13 likadana inlägg bombat, hahaha fuck yeah nej vadå mobbat? xd Hahah men sitter iaf med felicia nu ute och bombar muuusiik :') imorrn ska vi dra nånstans med mina päron :) Ska ta me systemkameran och bomba med lite bilder dåå :) hörs senare bloggar väl ikväll eller något om jag orkar :$

Med minisarna! :)

Hahaha minikusinerna kom över på middag idag, och har seriöst mublerat om mitt rum, dom tyckte inte färgen i mitt rum va så fint så a dom målade om lite haha.. så a ska nog städa lite strax :$ Är faktiskt fett stolt städade hemma så fick pengar :') Nej men är pank, har typ 100 spänn xd Igår så slaggade Felicia här och vi bombade filmer och serier hela natten, tills vi somnade xd Och sen idag har vi typ softat och bombat musik, men vi drog till media markt med pappa och så pantade vi massor me flaskor o burkar äkta pundare :') Fast dom va hemmi från, vi har inte "plockat" dom ;s Ehm men aja ska städa nura! :$ 

Shooo felicia! ;3

Fear not, citizens of Gotham, help is on the way

Sant

Tumblr_m7mhlvctyo1qiaqpmo1_500_large

Bara för att jag är så jävla hardcore..

så gick jag ut och plockade svartavinbär :$ Hahaha jaa.. nej men asså har nyss käkat, mamma o pappa ska åka iväg snart på någon rea grej. Jag o pappa åkte runt i stan idag o kollade på kamera grejer, hihiih jag hittade min drömkamera.. fast nej.. men jag hittade min blivande man! Imorgoon kommer tvilling, soulmate, amor, älsklig, bästavän hit eller de blir typ enklare om jag säger Felicia? xd Pappas kompis o hans familj tror jag kommer över på middag också :) 
 

Min blivande man.

Nikon-d800-full-frame-camera-specs-0_large

Tagga shopping med pappis!

vi har precis vaknat o käkat typ, så snart blir det nog dra t mediamarkt, netonnet, skhlmn eller något ! :) saknar felici, haha har inte träffat henne på typ en vecka xd :$ men aja bloggar mer senare ikväll typ!

Snabbinlägg

ehhm nyss käkat o så, gjorde 2 länkbyten åxå, glöm inte att checka in deras bloggar! Nu blir det typ chilla framför tvn, är sjukt trött, aja lalala har inget mer att blogga om så jag bloggar mer imorrn eller något!

Länkbyte #2

Checka in de här tre tjejernas grymma blogg! 
 
http://vangirls.blogg.se/
http://vangirls.blogg.se/
http://vangirls.blogg.se/
http://vangirls.blogg.se/
http://vangirls.blogg.se/
http://vangirls.blogg.se/
http://vangirls.blogg.se/
http://vangirls.blogg.se/
http://vangirls.blogg.se/
http://vangirls.blogg.se/
http://vangirls.blogg.se/
http://vangirls.blogg.se/
http://vangirls.blogg.se/
 

Länkbyte #1

Kolla in o kommentera den här grymt snygga tjejens blogg! 
 
www.mondoblog.se/emmmssssyey/www.mondoblog.se/emmmssssyey/www.mondoblog.se/emmmssssyey/www.mondoblog.se/emmmssssyey/www.mondoblog.se/emmmssssyey/www.mondoblog.se/emmmssssyey/www.mondoblog.se/emmmssssyey/www.mondoblog.se/emmmssssyey/www.mondoblog.se/emmmssssyey/www.mondoblog.se/emmmssssyey/www.mondoblog.se/emmmssssyey/www.mondoblog.se/emmmssssyey/www.mondoblog.se/emmmssssyey/www.mondoblog.se/emmmssssyey/www.mondoblog.se/emmmssssyey/www.mondoblog.se/emmmssssyey/www.mondoblog.se/emmmssssyey/www.mondoblog.se/emmmssssyey/www.mondoblog.se/emmmssssyey/www.mondoblog.se/emmmssssyey/www.mondoblog.se/emmmssssyey/www.mondoblog.se/emmmssssyey/www.mondoblog.se/emmmssssyey/www.mondoblog.se/emmmssssyey/www.mondoblog.se/emmmssssyey/www.mondoblog.se/emmmssssyey/www.mondoblog.se/emmmssssyey/!
 

The boys who

Tumblr_m6xes9agrx1r02rtbo1_500_large

Att vara singel suger när du vet exakt vem du vill ha.


Dör så jävla söta !

 
Cute-young-couple-proposal_large
Tumblr_m7h0qblbpy1qgq7fuo1_500_large
137219119866960462_mttgkk6e_f_large
526656_379861775413537_32134973_n_large
 
 

Linnea Dissar..

 
 
 
Killar som tigger om nakenbilder, bh bilder osv, får pms, grabbar i typ 14 o uppåt som helt random skriver på kik och tigger sönder och försöker muta folk haha seriöst, googla på bilder ist det finns fan över 76543567898765 porr sidor gratis, istället för att be 2-3 år yngre tjejer ta bilder i underkläder, seriöst? Just saying. 
 

mÅsfISk.

Ja jag vet, Vacker rubrik!  Vaknade för ngn timma och käkade o så, sen har jag typ bara fixat mig, chillat, lyssnat på musik o så. Haha skulle åka någon stanns med pappa, men tror att han har somnat i soffan xd kanske blev lite sent igår? :$ Ehm lala tänkte typ videoblogga idag, men behöver ett minneskort till min kamera, så jag o pappa får väl åka iväg och köpa ett eller nått xd De är så vackert väder här himlen är vit, eller typ grå :') kuligt.. ! :$
-
Onödig fakta: Jag är rädd för fiskmåsar.. dom är överallt och skiter överallt haha så, så fort en fågel flyger över mitt huvud duckar jag? haha fråga inte varför :$ 
 
 

Dagens outfit.

Tubtop - H&M
Jeans - JC 

Dagens låt tips!

Kanske inte faller för alla menmen..

Lalala

sitter o chillar i sängen med min älskling samsung! Hahaha mobba inte, men de är min man just nu :$ Igår kom brorsan förbi med lilla miran, tog inga bilder haha tänkte inte på de.. Nej men nu är jag typ frisk tror jag, eller jag är iaf pigg. Hahah onädig information xd Idag såå åkte vi t min morbror o firade han och min kusin som fyllde år, graaattis till er! :) Ehm, håller på at fixa designen lite o så.. headern är bara tillfällig efter som jag inte tagit ngr nya bilder :P Hahaha men ska käka ngt nu tror jag..! ;) 
 

Tillfällig design!

-

Standard.

Självklart, va på provmotagningen i förrgår tror jag, i trorsdags iaf och tog prover, sjävlklart är de ngn jävla infektion i mina njurar igen... (för er som inte vet vad njurar är, goooogla!). Jag föddes med ngn infektion i mina njurar och vi upptäckte inte de förns 2005 eller 2006.. och lalallalalalala lång och tråkig historia xd men iaf käkar penicillin så är typ normal snart om ngr dagar.. har ingenaning om varför jag skriver de här på bloggen? har typ inget annat o blogga om, :$

ge mig 2 veckor..

mitt liv är inte perfekt, jag är inte perfekt, men vem fan är de, men är iaf borta nu i kanske 2 veckor utan tillgång till Internet, men om jag har de försöker jag att uppdatera. är på öland right now med bästavän och åker nog hem imorrn, och på måndag åker jag ut på sjön med pappa, hur länge? nej de vet jag inte, men mer är en vecka iaf, sen blire satsa 99% på bloggen.

Pallar inte med de här fucking skiten. tar en blogg paus några veckor.

.

before i die #2

270993_485691738123846_2023922421_n_large

Korv

mogen oooh jaa, nej men vaknade nyss, är med felicia vi har typ käkat o så, vi ska ut o ta lite bilder (retards) hahah ofc, nej men vi ska typ göra en blogg tsm, tänk vad azum igentligen, båda uppdaterar bloggen varje dag förutom när vi är borta, så lalalalla azuuuuuum untz. Idag är det.. måndag tror jag, eller tisdag, eller onsdag what eveeeeeer :D Vi ska dra till brosjön runt lunch med några andra, fuck yeah! :)
-
296813_171244822970590_999262171_n_large 

Höhö..


Smycken jaaaao!

Hohohohihi, aja, men jag och felicia drog till ngt ställe o fika med mamma, sen drog vi t skhlm och shoppade, men vi va bara där en timme så han typ inte köpa så mkt.. :$ Vi gick förbi ngn affär som skulle stänga och de va AAALLA smycken för 20 kr.. och man e ju tjej och köper upp halva skiten :$ Sen drog vi hem och nu lalalal sitter vi och kollar på bilder från ssc.. hihihih buuuusigt! :D 
-

No lifeeeeeeer ,

208941_325646884186257_72089212_n_largeTumblr_luahnebnvv1qiaqpmo1_500_largeTumblr_m6e849psdl1qiaqpmo1_500_large198262_323833004367645_1865835258_n_largeTumblr_m6awpzemug1qiaqpmo1_500_large

Fuck yeah ! 0.18 !

 
hahaha sååå azzuuuum, jag o felicia kom me på viiiiideon! stolt eller? hahah fast de va typ i 2 sekunder men ändå! chhhhecka 0.18! 
 

Chilling

Sitter typ och chillar med felicia litee, vi ska typ göra något snart, känner mig lite osocial.. haha, Nej men om några dagar drar vi iväg på 24 h kryyyssning soft som faaan! :') sen ngr dagar efter de drar vi till Öland tsm och är där i en vecka ungefääär, hohoh. Men ska vara sociaaaal nu, eller a iaf mot henne xd :$ 
 
Tumblr_m61vr4ucj91r3ciygo1_500_large

.

Tumblr_m6hj7die8l1ra3agko1_500_large

RSS 2.0